Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Snijbonen grof gesneden
- Min. 200 g Groene asperges grof gesneden
- Min. 2 handje Romeine slabladeren
- Max. 2 Eieren gekookt en in partjes gesneden
- Dressing-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven) en max. 10 g rauw sesamzaad
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en blancheer de snijbonen en de asperges tot ze beetgaar zijn.
- Giet ze af, spoel ze af onder koud water en meng ze vervolgens met de overige ingrediënten.
- Zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment