Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g (Groene)asperges fijn gesneden
- Max. 1 Rode paprika fijn gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 2 Eieren
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Ma.x 0.5 el Mosterd (zonder additieven)
- Kruiden tijm en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan, voeg de asperge stukjes, de paprika stukjes, de knoflook en de uisnippers toe en bak deze tot ze wat zachter beginnen te worden.
- Meng de eieren met de kokosmelk, de mosterd en de kruiden, voeg de gebakken groenten toe en roer dit door.
- Verdeel dit mengsel over een aantal muffin vormpjes en zet deze zo'n 18 minuten (tot ze gaar zijn) in de voor verwarmde oven.
Deel dit Recept
Add comment