Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 100 g Champignons fijn gehakt
- Max. 100 g Asperges gehalveerd
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Een snufje Peper
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een ovenvaste pan ,voeg de uisnippers, de champignon stukjes, een suf peper en de gehalveerde asperges toe en bak deze zo'n 4-5 minuten.
- Meng de eieren met de kaas en de peterselie bij door en giet dit mengsel bij de groenten in de pan.
- Bak de onderkant van de frittata gaar in z'n 10 minuten.
- Zet de pan vervolgens nog zo'n 20-25 minuten in de oven (tot ook de rest vd frittata gestold is).
Deel dit Recept
Add comment