Recept Afdrukken
Andijviesoep met ei
Andijviesoep met ei
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Andijviesoep met ei
Instructies
  1. Verhit de olie in een soeppan en voeg de andijvie toe.
  2. Laat dit al roerend slinken.
  3. Klop in een kom de eieren los samen met de citroenrasp.
  4. Verhit een gewenste hoeveelheid water in een pannetje en giet een deel hiervan geleidelijk bij de eieren.
  5. Giet dit mengsel terug in de pan met water en kook dit (zo'n 2-3 minuten) tot de soep dikker begint te worden.
  6. Voeg de andijvie en kokosmelk toe en roer dit door.
  7. Bestrooi met zout en peper.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!