Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Andijvie
- Max. 2 Eieren
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder addieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en voeg de andijvie toe.
- Laat dit al roerend slinken.
- Klop in een kom de eieren los samen met de citroenrasp.
- Verhit een gewenste hoeveelheid water in een pannetje en giet een deel hiervan geleidelijk bij de eieren.
- Giet dit mengsel terug in de pan met water en kook dit (zo'n 2-3 minuten) tot de soep dikker begint te worden.
- Voeg de andijvie en kokosmelk toe en roer dit door.
- Bestrooi met zout en peper.
Deel dit Recept
Add comment