Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Andijvie in reepjes gesneden
- Max. 0.5 Courgette in dunne plakjes gesneden
- Max. 120 g Magere varkenslappen in reepjes gesneden
- Max. 10 g Rauwe walnoten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bak de varkensveesreepjes samen met de uisnippers, de knoflook, de kerriepoeder en de peper tot ze rondom bruin kleuren.
- Voeg de courgette toe en bak dit 3 minuten mee.
- Voeg de andijvie toe, laat dit al roerend slinken maar zorg er voor dat het wel wat knapperig blijft (bak dus niet te lang).
- Verdeel het gerecht over je bord, bestrooi met de walnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment