Porties |
Ingrediënten
- Max. 150 g Andijvie fijn gesneden
- Max. 1 Roma tomaat fijn gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1.5 Ei los geklopt
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan en roerbak hierin de andijvie zo'n 3 minuten.
- Laat de andijvie uitlekken in een vergiet.
- Voeg de tomaat stukjes toe aan de andijvie.
- Klop de eieren los en meng dit met een snuf peper.
- Bekleed een ronde ovenschaal met bakpapier en verdeel het andijvie-tomaat mengsel over de bodem van de schaal.
- Giet het ei-mengsel over de groenten en bestrooi met de kaas.
- Zet de frittata zo'n 30 minuten in de voor verwarmde oven.
- Schep de frittata op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment