Recept Afdrukken
Andijvie-garnalen stamppot
Andijvie-garnalen stamppot
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Andijvie-garnalen stamppot
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool roosjes in 15-20 minuten gaar.
  2. Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze zo'n 2 minuten.
  3. Voeg de champignon kwartjes toe en bak deze zo'n 5 minuten mee.
  4. Voeg de azijn, de mosterd, de kokosmelk en een snuf peper toe en laat dit al roerend indikken tot een saus.
  5. Giet de bloemkool af, bewaar een klein beetje van het kookvocht en stamp de bloemkool samen met het kookvocht tot een puree.
  6. Voeg de andijvie toe en meng dit door de puree.
  7. Schep de stamppot op je bord, creëer een kuiltje, schep de romige champignons inclusief saus in het kuiltje en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!