Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 0.5 el Koud geperste kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additeven)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 200 g Kastanjechampignons in kwartjes gesneden
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Een snufje Peper
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Min. 200 g Andijvie fijn gesnede
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool roosjes in 15-20 minuten gaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze zo'n 2 minuten.
- Voeg de champignon kwartjes toe en bak deze zo'n 5 minuten mee.
- Voeg de azijn, de mosterd, de kokosmelk en een snuf peper toe en laat dit al roerend indikken tot een saus.
- Giet de bloemkool af, bewaar een klein beetje van het kookvocht en stamp de bloemkool samen met het kookvocht tot een puree.
- Voeg de andijvie toe en meng dit door de puree.
- Schep de stamppot op je bord, creëer een kuiltje, schep de romige champignons inclusief saus in het kuiltje en serveer!
Deel dit Recept
Add comment