Recept Afdrukken
Andijvie-champignon stoofpotje
Andijvie-champignon stoofpotje
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Andijvie-champignon stoofpotje
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan, voeg de champignon plakjes toe en bak deze bruin.
  2. Voeg de uisnippers, de andijvie en een scheutje water toe en stoof het geheel zo'n 5-10 minuten.
  3. Voeg de sojasaus toe, roer dit door en laat het vocht grotendeels verdampen.
  4. Schep het stoofpotje op je bord, bestrooi met de kaas en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!