Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen in stukjes gesneden
- Min. 100 g Andijvie in reepjes gesneden
- Min. 250 g Champignons in partjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden tijm, peper en nootmuskaat
- Max. 75 g Feta verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de pompoen in 10-15 minuten gaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de champignon partjes en helft vd kruiden toe en roerbak dit tot de champignons zacht zijn.
- Giet de pompoen af, voeg de resterende kruiden toe en stamp dit tot een puree.
- Meng de andijvie en de feta door de nog warme puree en schep deze stamppot op je bord.
- Verdeel de gebakken champignons hierover en serveer!
Deel dit Recept
Add comment