Porties |
Ingrediënten
- Min. 100 g Andijvie in reepjes gesneden
- Min. 100 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 2 Eieren
- Kruiden paprikapoeder, korianderzaad en peper
- Max. 1 el Koud geperste olijfolie extra vergine (koud geperst)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een (ovenvaste)pan.
- Voeg de champignon plakjes toe en bak deze een aantal minuten.
- Voeg de andijvie toe en bak dit mee tot de andijvie is geslonken.
- Meng in de tussentijd de eieren met de kruiden en giet dit mengsel na het slinken van de groenten over de groenten in de pan.
- Verdeel het groenten-ei mengsel goed over de bodem van de pan en laat de onderkant stollen.
- Plaats de (ovenvaste)pan in de oven onder gril en gril de frittata tot ook de bovenkant en binnenkant volledig gestold is.
- Schep de frittata op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment