Recept Afdrukken
Andijvie-champignon frittata
Andijvie-champignon frittata
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Andijvie-champignon frittata
Instructies
  1. Verhit de olie in een (ovenvaste)pan.
  2. Voeg de champignon plakjes toe en bak deze een aantal minuten.
  3. Voeg de andijvie toe en bak dit mee tot de andijvie is geslonken.
  4. Meng in de tussentijd de eieren met de kruiden en giet dit mengsel na het slinken van de groenten over de groenten in de pan.
  5. Verdeel het groenten-ei mengsel goed over de bodem van de pan en laat de onderkant stollen.
  6. Plaats de (ovenvaste)pan in de oven onder gril en gril de frittata tot ook de bovenkant en binnenkant volledig gestold is.
  7. Schep de frittata op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!