Porties |
Ingrediënten
- Max. 50 g Tuinbonen gedopt
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een aantal blaadjes Munt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water met zout aan de kook, kook de tuinbonen een aantal minuten en spoel ze vervolgens af onder koud water.
- Doe 3/4 deel vd tuinonen samen met de knoflook, de muntblaadjes en de helft vd kaas in een keukenmachine, giet de olie erbij en pureer dit.
- Breng de puree op smaak met zout en peper en meng de puree vervolgens met de resterende (hele) tuinbonen.
- Verdeel de puree over amuse-lepeltjes, garneer met de resterende kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment