Recept Afdrukken
Amuse van tuinbonen, Parmezaanse kaas en munt
Amuse van tuinbonen, Parmezaanse kaas en munt
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Amuse van tuinbonen, Parmezaanse kaas en munt
Instructies
  1. Breng een laagje water met zout aan de kook, kook de tuinbonen een aantal minuten en spoel ze vervolgens af onder koud water.
  2. Doe 3/4 deel vd tuinonen samen met de knoflook, de muntblaadjes en de helft vd kaas in een keukenmachine, giet de olie erbij en pureer dit.
  3. Breng de puree op smaak met zout en peper en meng de puree vervolgens met de resterende (hele) tuinbonen.
  4. Verdeel de puree over amuse-lepeltjes, garneer met de resterende kaas en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!