Prodimed

Voor wie

Voor jou wanneer je:

  • De maaltijdvervangende dieetproducten van Prodimed wenst te gebruiken om een flink aantal kilo’s af te vallen, maar vervolgens niet in je oude eetpatroon wil vervallen.
  • Na het gebruik van Prodimed-producten onder deskundige begeleiding  stapsgewijs een nieuw eetpatroon wil leren opbouwen.

Waarom

Omdat je niet alleen gewicht wil verliezen m.b.v. de dieetproducten van Prodimed, maar daarna ook je behaalde gewicht en een goede gezondheid wil kunnen behouden en je beseft dat dit een structurele optimalisatie van je eigen eetpatroon vereist na het gebruik van maaltijdvervangende dieetproducten.

Voordelen

  • Je zult een nieuw, uitgebalanceerd eetpatroon verkrijgen wanneer je voor deze begeleiding na Prodimed kiest.
  • Je zult oude eetgewoontes doorbreken wanneer je voor deze begeleiding na Prodimed kiest.
  • Je zult geen jojo-effect hoeven ervaren wanneer je voor deze begeleiding na Prodimed kiest.
  • Je zult een nieuw eetpatroon ontwikkelen waarmee je aan leert sluiten op je eigen behoeftes en de behoeftes van je lijf wanneer je voor deze begeleiding na Prodimed kiest.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!