Recept Afdrukken Rabarber pangasius curry Maaltijd Hoofdgerecht Porties Ingrediënten Max. 120 g Pangasius filet in blokjes gesnedenMin. 300 g Rabarber in plakjes...
Peper
Rabarber stoofpotje met rundvlees
Recept Afdrukken Rabarber stoofpotje met rundvlees Maaltijd Hoofdgerecht Porties Ingrediënten Max. 120 g Mager rundvlees in blokjes gesnedenMax. 10 g Ui gesnipperdMax. 1...
Broccoli schotel met peultjes
Recept Afdrukken Broccoli schotel met peultjes Maaltijd Hoofdgerecht Porties Ingrediënten Max. 90 g KabeljauwfiletMax. 10 g Parmezaanse kaas gerasptMin. 1 stronkje...
Broccolisoep met venkel en Parmezaanse kaas
Recept Afdrukken Broccolisoep met venkel en Parmezaanse kaas Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch Porties Ingrediënten Min. 1 stronkje Broccoli in roosjes gesnedenMax. 1...
Roerbakgerecht met witlof en gehakt
Recept Afdrukken Roerbakgerecht met witlof en gehakt Maaltijd Hoofdgerecht Porties Ingrediënten Max. 10 g Rauwe cashewnotenMax. 120 g Mager rundergehaktMin. 1 Bosuitje...
Koolraap tagliatelle met boerenkool en shiitakes
Recept Afdrukken Koolraap tagliatelle met boerenkool en shiitakes Maaltijd Hoofdgerecht Porties Ingrediënten Max. 200 g Koolraap tagliatelleMin. 75 g Boerenkool fijn...
Ovenschotel met boerenkool, shiitakes en een korst van pompoen
Recept Afdrukken Ovenschotel met boerenkool, shiitakes en een korst van pompoen Maaltijd Hoofdgerecht Porties Ingrediënten Max. 300 g Pompoen grof gesnedenMin. 75 g...
Bloemkool couscous met koolrabi en paprika
Recept Afdrukken Bloemkool couscous met koolrabi en paprika Maaltijd Hoofdgerecht Porties Ingrediënten Max. 1 Koolrabi knol in blokjes gesnedenMax. 2 Paprika's in...
Groentenlasagne met snijbonen en paprika
Recept Afdrukken Groentenlasagne met snijbonen en paprika Maaltijd Hoofdgerecht Porties Ingrediënten Max. 2 Paprika's in brede repen gesnedenMin. 200 g Snijbonen...
Bloemkool risotto met snijbonen, courgette en Parmezaanse kaas
Recept Afdrukken Bloemkool risotto met snijbonen, courgette en Parmezaanse kaas Maaltijd Hoofdgerecht Porties Ingrediënten Max. 10 g Ui gesnipperdMin. 200 g SnijbonenMax...