Recept Afdrukken Zuurkool-pompoen koeken Maaltijd Tussendoortje Porties Ingrediënten Max. 150 g Pompoen geraspt en uitgeknepenMax. 50 g Zuurkool (zonder onnodige...
Kerriepoeder
Bloemkoolsoep met garnalen
Recept Afdrukken Bloemkoolsoep met garnalen Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch Porties Ingrediënten Max. 400 g Bloemkool in roosjes gesnedenMax. 100 g Garnalen gepeldMax. 2 el...
Bloemkool-gehaktballen
Recept Afdrukken Bloemkool-gehaktballen Maaltijd Tussendoortje Porties Ingrediënten Max. 200 g Bloemkool in roosjes gesnedenMax. 90 g Mager rundergehaktMax. 0.5 EiMax. 1...
Sperziebonencurry met ei
Recept Afdrukken Sperziebonencurry met ei Maaltijd Hoofdgerecht Porties Ingrediënten Max. 2 Eieren gekookt, gepeld en in kwartjes gesnedenMax. 10 g Ui gesnipperdMax. 10...
Wraps van spitskool
Recept Afdrukken Wraps van spitskool Maaltijd Hoofdgerecht Porties Ingrediënten Een aantal SpitskoolbladerenMax. 100 g Kipfilet in reepjes gesnedenMax. 20 g Naturel...
Roerbakgerecht met spitskool
Recept Afdrukken Roerbakgerecht met spitskool Maaltijd Hoofdgerecht Porties Ingrediënten Max. 200 g Spitskool in dunne reepjes gesnedenMax. 2 Rode paprika's in stukjes...
Zuurkoolkoekjes
Recept Afdrukken Zuurkoolkoekjes Maaltijd Tussendoortje Porties Ingrediënten Max. 150 g Bloemkool in roosjes gesnedenMax. 50 g Zuurkool (zonder additieven)...
Aubergine-curry met feta
Recept Afdrukken Aubergine-curry met feta Maaltijd Hoofdgerecht Porties Ingrediënten Max. 1 AubergineMax. 10 g Ui gesnipperdMax. 200 g Tomaten fijn gesnedenMax. 100 g...
Pompoen-andijviestamppot met feta
Recept Afdrukken Pompoen-andijviestamppot met feta Maaltijd Hoofdgerecht Porties Ingrediënten Max. 300 g Pompoen in stukken gesnedenMax. 100 g Andijvie grof gehaktMax...
Garnalencurry met sperziebonen
Recept Afdrukken Garnalencurry met sperziebonen Maaltijd Hoofdgerecht Porties Ingrediënten Max. 120 g Garnalen gepeldMax. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra...