Gratis en vrijblijvend advies

Ik ga je helpen! Om te kunnen bepalen op welke manier ik je het beste kan helpen, wil ik graag het één en ander over je te weten komen. Als jij onderstaand formulier invult, dan beloof ik dat ik je binnen 24 uur terug mail met een uitleg over hoe ik jou het beste kan helpen. Meestal zelfs binnen 12 uur.

Ieder mens is anders en ieder lichaam ook

Jouw lichaam heeft regelmatig voeding nodig. Hoe jouw lichaam met die voeding omgaat en op die voeding reageert is anders dan het lichaam van een ander. Dat geeft niet, want we gaan samen inspelen op de werking van jouw lichaam. Hierover zal ik je van alles uitleggen. Eén ding is zeker: wij gaan samen jouw doel bereiken! Op een manier die goed bij je past (je smaakvoorkeuren, je budget en omstandigheden) EN die je kunt volhouden. Samen werken we aan jouw doel. Het is een hoop anderen gelukt. Waarom zou het ons dan niet lukken? 🙂

Wat zijn jouw wensen?

Onderstaand formulier geeft mij inzicht in jou, je eetpatroon, je vragen, je wensen, je budget en je klachten. Op basis van deze informatie kan ik je vertellen op welke manier ik je het beste kan helpen. Gratis en vrijblijvend. Ik help je op een manier die bij jou past. Maar daarover later meer. Laten we het eerst eens over jou hebben…

Veel mensen maken zich zorgen om de kosten. Mijn doel is echter om jou te helpen. Dat betekent dat ik rekening houd met jouw budget. Ik kan je al helpen vanaf 25,- per dienst. Voor die prijs hoef jij je gezondheid niet te laten schieten. Geef hieronder aan wat je over hebt voor een gezondere leefstijl en dan pas ik mijn advies daar op aan. 

Vul in 2 minuten onderstaand formulier in

Intake
Denk aan dingen als je ontbijt, tussendoortjes, lunch en avondeten. Wat je regelmatig drinkt en in welke zin en mate je eetpatroon op weekend-dagen wellicht afwijkt van week-dagen.
Denk bijvoorbeeld aan hetgeen je in het verleden al hebt geprobeerd om af te vallen of hetgeen je hebt aangepast in je voeding om je klachten te verminderen.
Denk bijvoorbeeld aan welke klachten je ervaart of hebt ervaren, de medicatie welke je gebruikt of hebt gebruikt en wat je in het verleden al hebt gedaan om je gezondheid te beïnvloeden.
Denk bijvoorbeeld aan je voeding in relatie tot je klachten.
Denk bijvoorbeeld aan opties zoals dagelijks of wekelijks, wanneer je maar vragen hebt of op afspraak.