Ervaringen

“Josien heeft erg veel kennis over het lichaam. Ze stemde een dieet perfect af op mijn leefstijl, smaak en voorkeuren. Advies voor lange termijn, niet voor een snel succesje. Ook krijg ik elke dag diverse recepten in de mail. Daarnaast is ze erg vriendelijk en professioneel. Ik kan haar absoluut aanraden want het is gebleken dat gezond en goed eten helemaal niet moeilijk is!”

“Ik ben al bijna 20 kg kwijt en dit blijft stabiel.”

“Josien is oprecht geïnteresseerd in de oorzaken van je probleem en probeert deze samen met je aan te pakken en te verhelpen.”

“Josien is een super leuke (vak)vrouw. Ze geeft goede uitleg over alles en weet hartstikke veel!”

“Door een duidelijke uitleg over de werking van het lichaam ben ik grotendeels van mijn migraine klachten af.”

“Fantastisch advies en uitleg waardoor leefstijlverandering makkelijker wordt en anders eten een gewoonte.”

“Je kunt altijd contact met haar opnemen. Je krijgt zeker binnen 1 dag antwoord.”

“Ik ben van de medicijnen af.”

“De dietiste kijkt goed naar wat jij wilt veranderen maar vertelt ook steeds weer opnieuw de werking van wat je eet op je lichaam.”

“Geeft niet alleen inzicht in hoe je af moet vallen maar vertelt ook over de invloed van stress en hormonen die een grote rol spelen bij het wel of niet afvallen.”

“Top mens met giga veel kennis. Ook je brein wordt er gezonder van.”

“Met de adviezen van Josien is m’n gevoel correct gebleken: voeding doet veel meer dan medicijnen. De medicatie is ruim verminderd en “en passant” ben ik ook nog flink afgevallen. Zeer tevreden!”

“Een geweldige diëtist die ik volkomen vertrouw. Ze heeft begrip voor mijn situatie ook als het een poos niet goed gaat. Je kunt altijd bij haar terugkomen. Ze is super gedreven. Legt goed uit hoe je lichaam werkt maar heeft zeker ook begrip voor de geestelijke kant. Ze motiveert je door iedere dag mail, Facebook berichten e. d. te sturen ook als je haar even niet bezoekt. Alle lof dus voor Josien!”

Meer ervaringen

Wil je ook jouw ervaring met mijn begeleiding en werkwijze delen of nog meer ervaringen van anderen nalezen?
Dat kan hier!

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!