Diensten

Jij hebt een doel en wil die bereiken. Je hebt alleen nog geen plan…

Wat ik het liefst voor je doe – omdat ik wil dat jij je doel bereikt zonder dat je er alleen voor hoeft te staan – is je voorzien in een gratis en vrijblijvend advies, gebaseerd op jouw wensen. Ik wil je graag een persoonlijk plan van aanpak verschaffen waar jij mee aan de slag kunt!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je alvast een beeld krijgen van de verschillende manieren waarop ik je kan helpen? Op deze pagina heb ik een overzicht gemaakt, zodat je al een beetje een indruk kunt krijgen van de diensten die ik bied.

Een oriënterend intakegesprek

In dit gesprek ga ik je heel wat uitleggen en zal ik je vraagtekens m.b.t. je geestelijke en lichamelijke klachten helpen oplossen. Ook gaan we het over jou, je doelen en je wensen m.b.t. je gewicht en gezondheid hebben. Uiteindelijk zul jij aan het eind van dit gesprek een plan van aanpak bezitten welke we samen hebben bepaald.
Klik hier

Losse consultgesprekken

In deze gesprekken gaan we hetgeen je tegen aan loopt (lastig vindt) bespreken (m.b.t. het aanhouden van ons eerder bepaalde plan) en ontwikkelen we samen nieuwe handvatten (om hetgeen je lastig vindt te vergemakkelijken).
Klik hier

Een online begeleidingstraject

Echt iets voor jou wanneer je in 6 weken tijd je eetpatroon stap voor stap wilt leren aanpassen, zodat deze aan het eind van het traject bijdraagt aan klachtenvermindering en gewichtscontrole.
Klik hier

Een voedingsanalyse

Echt iets voor jou wanneer je met geestelijke of lichamelijke klachten kampt en de invloed van je voeding op deze klachten wilt leren begrijpen.
Klik hier

Een voedingsleidraad

Echt iets voor jou wanneer je duidelijke doelen voor ogen hebt, erg gemotiveerd bent, maar een concreet en overzichtelijk plan van aanpak (qua voeding) om je doelen te bereiken nog ontbreekt.
Klik hier

Een glutenvrij, koolhydraatarm weekschema

Echt iets voor jou wanneer je graag de balans in je lijf met je voeding wilt gaan ondersteunen (en de geestelijke en lichamelijk voordelen welke hieruit voortkomen wilt gaan ervaren), maar geen tijd en zin hebt te bedenken en plannen wat je gaat eten in de week die komen gaat.
Klik hier 

Regelmatige groepsbegeleiding

Echt iets voor jou wanneer je niet alleen, maar samen met anderen (kennissen, collega’s of gezinsleden) naar je doel m.b.t. voeding, gezondheid en gewicht toe wil werken.
Klik hier

Supermarkt-survival

Echt iets voor jou wanneer je graag onderscheid wil leren maken tussen voeding welke voedzaam oogt en voeding welke daadwerkelijk voedzaam is.
Klik hier

Een themabijeenkomst

Echt iets voor jou wanneer je (samen met kennissen, collega’s of gezinsleden) meer te weten wilt komen over een specifiek thema (bijv. een ziektebeeld) en de invloed van voeding hierop.
Klik hier

Prodimed

Echt iets voor jou wanneer je m.b.v. eiwitrijke dieetproducten af wil vallen, maar daarna ook nazorg wenst (onder deskundige begeleiding stapsgewijs een geheel nieuw, eigen eetpatroon wilt gaan ontwikkelen).
Klik hier

 

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!