Diensten

Jij hebt een doel en wil die bereiken. Je hebt alleen nog geen plan…

Wat ik het liefst voor je doe – omdat ik wil dat jij je doel bereikt zonder dat je er alleen voor hoeft te staan – is je voorzien in een gratis en vrijblijvend advies, gebaseerd op jouw wensen. Ik wil je graag een persoonlijk plan van aanpak verschaffen waar jij mee aan de slag kunt!

Wanneer jij met dit plan aan de slag gaat, dan mag je me kosteloos zo vaak als jij maar wenst en prettig vindt (of nodig hebt) mailen met je vragen of ervaringen.

Wanneer je graag een telefonisch gesprek/consult met me wenst en ook wanneer je een door mij gevormde voedingsleidraad op basis van jouw smaakvoorkeuren, gericht op jouw doelen en wensen wenst, dan zijn daar kosten (€25,-) aan verbonden.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!